2012 Året som gått – Ulla

Ulla skriver om året som gått. 2012 var långt ifrån bra men det finns höjdpunkter.
Så har löparåret 2012 gått till historien. Det var inte mitt bästa år, milt uttryckt. Jag kommer att minnas året som det år jag till stora delar var en ickelöpare.

Kjell, Ann-Marie och Ulla
Kjell, Ann-Marie och Ulla

Visst, det har hänt flera tråkiga saker som har tagit ork och energi, med till styvern och sist får jag skylla mig själv. Det är jag och bara jag som har kunnat göra något åt att träningen har gått i stå. I dag summerade jag träningspassen, och kom fram till den dystra men inte helt förvånande slutsatsen att det har blivit cirka hälften så många pass som det borde ha varit.

Dessutom har jag gjort EN mara i år. Det är många år sedan det var så få, lika dant med halvmaran, tre stycken, inte mycket att hänga i julgranen.

Det ser inte lika illa ut på ultrasidan. Två 6-timmars och ett par riktigt långa träningsultror. Karlstad gånger två, en i januari och en i september. Peter, Annica och jag gjorde även årets sista långpass i somras. Det var kul att se hela banan, sommar, sol och inte en enda isfläck.

20120728-jarna-hornstull
Ulla och Annica på väg från Järna till Hornstull.

Vi körde även Järna-Hornstull. Ett bra val att vända på den sträckan, när tröttheten kom så gick det lättare att motivera sig när man närmade sig välkända trakter.

Jubileumsmaran, det var en ljuspunkt. Ett av dom häftigaste lopp jag gjort. Hela arrangemanget var kanonbra. Jag är nog en teaterapa i alla fall, det var kul att springa i annorlunda kläder. Dessutom fick jag så mycket påhejning att jag glömde att vara trött. Stockholmmaran missade både Peter och jag. Då satt vi förkylda och tittade på TV´n på dom som stretade fram i blåst och regnet. Håller en tumme för att det inte blir lika illa med vädret nästa år. (förlåt… nu i år ska det vara.)

20120811-163847
Ulla och Annica på Järvafältet. Springer banan för Årets sista långpass.

Nåja, att gråta över spilld mjölk är aldrig lönsamt. Det får helt enkelt bli en uppryckning. Vi är anmälda till Stockholms Ultra i augusti och om det ska vara genomförbart gäller det att bita i hop och köra dom pass som behövs. Jag är INTE envis men jag ger mig INTE.

Team Fakta