Löpning + mat= sant

Vilken dag! Vi blev hämtade av Kristina och vi åkte till gymmet i Stocksund. Peter och Kristina skulle ju köra ett kryckanpass på banan. Jag var inte lika road av att köra på det sättet så jag valde att köra intervaller. Oj, vad Kristina kämpade, hon fick springa så det dunkade i huvudet. Peter sa när det var dags att vila eller börja köra igen. Jag valde att köra en minut full rulle och vila i trettio sekunder. Hela passet tog bara fyrtio minuter, fast det var fasligt jobbiga minuter. Efteråt var vi helnöjda alla tre, jag hade satt nytt rekord dom sista fem intervallerna då jag körde på 12,5 per minut. Fortare än jag någonsin kört på banan. Nu sneglar jag på att testa ett kryckanpass i alla fall nästa gång. Man är ju inte sämre än att man kan ändra sig.

Nu var vi hungriga, så vilken tur att julbordet väntade på oss. Vi tog bilen direkt till Bergendal och firade med glögg, alkoholfri! Å, vad det smakade härligt med mat, dom har ett ”lagom” utbud med mat. Inte ”sjuttioelva” sorter sill utan sju sorter. För att inte tala om gottebordet…nam nam nam. Fast man blir fasligt däst av att äta mer än man brukar.

Tanke och handling är ett när det gäller oss. Kristina hade tittat på Åbo marathon och tycket att det verkade vara ett bra lopp. Vi satt och spånade lite löst om det hela, när vi kom hem började jag kolla lite mer noggrant. Så nu är vi anmälda till loppet och båtresan är fixad.

Team Fakta