Dagen efter bataljen

Jag försöker låta bli att vara jobbig för omgivningen efter sådana här bataljer. Kroppen är trött, skavsår och ömma naglar, lite vätskebrist. Känner man sig så här utan att ha fått ett kul träningspass, då kan jag tänka mig att tålamodet tryter.

Ulla har diskat termosar, jag har städat hyllor att ställa termosarna på till nästa gång. Det blir fler termosar för varje år och vi fasar ut små termosar mot rediga 10 liters.
Vi har gått 3,3 Km 40 min i dagsljus och pratat om igår. Jag har lagt ut en massa bilder här på hemsidan. Mer kommer strax.

Och så är vi nu anmälda till Stadion marathon den 10 januari. Maxtiden är 5.30 tim. Ulla promenerar halvmaran och jag joggar maran. Det var kul i våras och en välordnad mara på hemmaplan i Stockholm går inte att säga nej till.

Snart kommer jag att logga ut från Facebook och Funbeat i ett par månader tills det närmar sig påsk. Då hörde jag från Peter Nilsson att det är ett kul löparevent på gång.

IMG_0306

Team Fakta