Grattis på födelsedagen.

Jag köpte gymkort för några dagar sedan och i dag skulle det bli premierträning. Vi skulle träffa Kristina i Sumpan och gå på det gym som hon brukar köra på. Peter hade inget kort men man får bjuda in en person att provträna så vi skulle kunna köra alla tre. Nu har Peter och jag funderat lite hit och dit om hur vi ska få till den bästa vinterträningen utan att krångla till det allt för mycket. Så i dag köpte även Peter ett halvårskort. Vi körde lite olika, jag sprang, rodde och gick på trappmaskinen. Den var en ny erfarenhet för mig, snor jobbigt! Den ska det bli mer av, den lär ge starka ben. Kristina körde intervaller och lite styrka och Peter sprang, rodde och körde styrka. Kanon bra, alla kan göra det som dom känner för och ändå vara på samma ställe. Så vi lär bli trogna besökare där. Det bästa är att vi har ett lika dant gym i Stocksund och det är inte långt från oss. Där kan jag köra före eller efter jobbet.

Tommy (Peter pappa) fyller år i dag och vi var där och grattade. Det blev mycket babbel på en blandning av svenska och engelska. När Tommy åkte hem från Thailand så följde Forida med. Det är en dam som Tommy hyr lägenhet av och hon vill så gärna se snö. Nu vet jag inte med vilken vädergud hon har en så bra tumme med men hon fick verkligen som hon ville. Nog fick hon snö alltid och hon är överförtjust.

Team Fakta