Mer löpning

Gå nu inte från 0 till 100!! Ulla förmanar mig at jag inte ska göra som jag alltid gör, springer för mycket och blir sliten.
Nu hade jag goda intentioner idag när jag sprang från Wennergrens center till Danderyds sjukhus. 5,5 Km 35.29 min.
Därefter buss hem, var tanken. Men bussen dröjde och det stod en rökare där. Jag stirrade på honom med vansinnig blick och lyckades göra honom mycket obekväm, men inte tillräckligt för att han skulle fimpa. När bussen uteblev joggade jag hem till Sjöberg. 6,1 Km 38.27 min.

Idag har jag gjort lite uppgifter i Magento ute hos kund. Jag kan inte nämna kunden eller vad jag gör men kul är det. Nu har kunden fått till det med en lagom ljudnivå i utvecklarrummet så det går att vara effektiv. Det skämtas friskt om seniora utvecklare och juniora invecklare.

Ulla besiktigade bilen idag. Den klarade sig fint med de nya bromsarna. Ulla fixade lasagne igår, jag var med på ett hörn och stekte köttfärsen. Så idag blev det lasagne till middag. Efter middagen satte vi oss på golvet och åt semla med mjölk/kaffe medan Jobi skuttade runt oss. Han är så söt och nyfiken.

Team Fakta