Små saker.

Tänk vad små saker gör stor skillnad. För första gången i år sjöng en koltrast sin morgonkonsert, genast gled mina mungipor upp till öronen. Det är något visst med att höra den drilla, den låter som om hela världen är ett ända stort tiddelipo.

Att sedan få ett samtal från sjukhuset att Ingalill har fått komma till rehab- avdelningen gjorde inte saken sämre. Nu ska hon få lära sig gå igen, det lär bli ett liten helsike men hon är segare än man kan tro så vi håller tummarna för snabba framsteg. Hon ville till och med ha en kopp kaffe, det var första gången, så vi satt och fikade och åt en bulle, även det en liten sak som gör stor skillnad.

Peter har gått så mycket på morgonen till jobbet att han har fått skavsår. Så i dag var en blåsa röd och gjorde ont. Peter punkterade och la på alkogel då blev det bättre. Hoppas det inte ska bli mer problem av det. Det har varit många småskavanker nu ett tag men det börjar läka ut nu. Även ett skavsår är en liten sak som kan göra ……ja, ni vet.

Team Fakta