Regn hos mig.

I dag har det varit regn hela dagen, men det hindrade inte oss från att åka till Bergianska och gå en Pokémonrunda. Det var skönt att gå och strosa i parken fast vi var ganska ensamma. Efteråt skulle vi köpa en Hibiskus var det tänkt, men där av blev intet. Dom hade inte en enda, nu är det Cyklamen och julstjärnor som gäller. Jag fick en Hibiskus när jag fyllde år i början av juli och den har blommat nästan hela tiden sedan dess. Helt otroligt för jag brukar inte ha någon tur med dom, jag hinner knappt hem med den innan den dör en kvalfylld död. Men alltså inte detta exemplar.

Jobi har fått springa fritt i dag. Gissa om det var poppis. Han tar fart från datarummet och hela vägen ut i köket. Men han har inte så bra bromsar utan han glider, glider och glider. Så nu har vi fått sätta airbag på stolsbenen. Han har även fått ett smeknamn, vi hallar honom för ”Sturup” för med sina öron som står på 11 och 16 ser det ut som om han har en propeller på huvudet. Men spring i benen har han i alla fall.

Team Fakta