Hej, Jobi här.

Hej, jag heter Jobi och är en vädurskanin. Jag är 6 veckor gammal och jag är jättesöt, det säger i alla fall Ulla och Peter. Jag är brun/vit med ett öra uppåt och ett öra som hänger ned. Mina öron ska ju hänga så vi får se om mitt uppöra lägger sig eller om det fortsätter att stå upp. Det gör att det ser ut som om jag har en propeller på huvudet. Precis som min kusin Nisse lär jag bli gräsligt bortskämd. Jag bor i en stor bur bredvid dom fem små marsvinsdamerna. Men jag får inte gå över dit och hälsa på. Jag är för stor och kan skada dom små pälsbollarna. Men titta får jag göra och det är kul att se dom när dom kilar runt i sin bur. När vi kom hem från Zoo fick jag vara på golvet en stund innan min bur var klar, jag hann sno runt och undersöka hela köket. Där kommer jag att få springa ofta, plus att jag ska få vara i hallen och datarummet. Då har jag jätteytor att springa på.

DSC_0010[1]