Vilodag

Det blev cykel till jobbet idag. Först cyklade Ulla och jag till Ullas jobb 8,8 Km 32.37 min. Jag fortsatte till mitt jobb 13,4 Km 46.30 min.
Och på eftermiddagen blev det cykel hem 9,7 Km 28.07 min. Jag vilar från löpningen. Är jättetaggad att springa på lördag.

Det stora samtalsämnet på jobbet är värmen. Mina arbetskamrater ute i europa har alla det varmt just nu.
Idag har jag jobbat med att skapa två katalogstrukturer inblandat i samma träd, och kunna växla vilken katalogstruktur som ska vara synlig.
Innan semestern var det en jättesvår uppgift, men efter semestern kunde jag bara tuffa på och har nästan löst allting idag.

Vädret har lockat ut mängder med människor inne i stan och mängder med cyklister.
Enligt yr.no och MSN Väder så ska det vara lite svalare på lördag med moln. Det blir kanske svalare än förra årets Stockholm ultra.

Ulla vill ha marathonlopp. Hon samlar på dem. På de senaste 6-timmarsloppen har hon sprungit marathondistansen och fått en officiell tid på sträckan.
Vi har spånat lite om Personliga rekordens tävling i December. Ulla funderar på om hon skulle kunna springa maran på 6-timmars, vila 6 timmar och sedan springa maran på 12-timmars. Det blir två marathonlopp på en resa.

Team Fakta