Bilbestyr.

I går lämnade jag bilen på den årliga servicen, jag brukar göra det innan den ska besiktigas. Skön att veta att inte någon liten lampa eller så inte fungerar. Nu var det ju riktigt tur för bromsarna fram hade sett sina bästa dagar och behövde bytas. I värsta fall hade det blivit ombesiktning och en massa onödigt trassel. Plus att hur det nu är så är det bra att ha fungerande bromsar. Så med nya bromsar, nya vindrutetorkare och med alla lampor hela åkte jag och tvättade bilen, så nu står hon och skiner i garaget.

När jag ändå är i farten med att fixa bilen så åkte jag i dag och fick däcken skiftade till vinterdäck. Lika bra att få det gjort medan man är i fixartagen. En sak är ju säker här i landet, det kommer att komma både snö och is. Jag har dubbfri däck så jag kan ju byta lite när som jag vill. Dessutom lämnade jag sommardäcken kvar på ett ”däckhotell” låter flott som tusan. Men det är så nedra tungt att bära däcken upp och ner från vinden, visst har vi hiss men den går inte ända upp.

Träningen flyter på. Vi har börjat snegla lite på nästa års utmaningar, visserligen är det ett par kvar i år men det är kul att snegla i alla fall. Vi har bokat intresse för Medoc Marathon i september nästa år. Peter och jag har sprungit två gånger förut men det är ett så häftigt lopp att det drar i Medoc-nerven igen. Bara att tänka på nästa års utmaningar gör att vintern inte känns lika lång.

Team Fakta