Osteopat, vad tusan är det?

Vet du vad en osteopat gör? Nej, det visste jag inte heller, hade aldrig hört ordet än gång. Jag hade ont i svanken och i höger skinka, lite mer eller mindre beroende på vad jag gjort. Men det hjälpte inte att stretcha eller att göra några övningar. Mycket irriterande! Jag visste att vi har tillgång till en osteopat via jobbet men hade inte en tanke på att gå dit. Så i tisdags var ryggen gnälligare än vanligt och som på beställning kom det upp på jobbskärmen att det fanns lediga tider, bara att gå till driften och boka. Ä, vad tusan jag har ju inget att förlora och inte kostar det något heller, så jag bokade en tid.

Det var en manlig osteopat, som undrade vad jag hade för problem. Jag fick lägga mig på britsen och sedan började han trycka mig under fötterna. Han tröck lite här och där, medan jag låg och tänkte att det här var nog en bortkastad tid som jag hade kunnat göra något vettigt på i stället för att ligga här. Från fötterna till upp i nacken tröck han och inte särskilt hårt heller. Men hur tusan det nu gick till, jag fattar det inte själv, så släppte smärtan i ryggen. Humbug! tänkte jag det går inte, det kan inte ha hjälpt! Så jag gick där ifrån och väntade på att det skulle komma tillbaks, jag väntar ännu. Så i morgon ska jag dit igen för en runda till av tryckande.

I går återtog vi lägenheten. Vi fick löparbanan på plats så hallen blev fri, så nu kan man gå utan att slå i fötterna. Så i det stora hela är det riktigt bra nu, lite små kartonger som ska fixas men inget stort berg av grejer längre. Så härligt! Efter att ha bott i ett lager med kassar och kartonger över allt.

Jag sprang en runda i går morse. Men det blev soppatorsk i 180, efter ca 4 km. Springa på tonfisk, kräftor och räkor….. ingen bra idé. Fast det ger resultat på vikten med den dieten, jag har tappat 4,5 kg. Skulle vara skönt med något kilo till.

Team Fakta