Nu var det klart.

Nu är det helt klart med försäljningen av kollo. I tisdags var vi och skrev pappren. Det är tveeggad känsla, skönt att det är klart och sorgligt att en era är över. Men vi har många planer för framtiden, vi ska hitta på mycket kul. I vår ska vi göra om på balkongen och göra en ”uteplats” där. Vi tog med oss lyktstolpen som pappa gjorde. Den och pumpen ska bli en del av intrigören. Fast innan det blir aktuellt har vi fler planer som ska sjösättas. Dessutom har ju Ingalill kvar sin stuga, så när kliet i fingrarna blir för stor så kan jag gå lös på hennes ogräs.

Jag har börjat med träningen igen. Cyklat eller sprungit nästan varje dag, det känns bra att äntligen vara på banan igen. Nästa gång jag ska stå på startlinjen blir i Oxelösund 6H, då hoppas jag att benen är lite gladare än sist. Sedan blir det i december i Växjö, då är det 12H som gäller.

Team Fakta