Nyttodag + Pokemon

Nu blommar orkidéerna hemma.
Nu blommar orkidéerna hemma.

Idag har vi varit nyttiga med tvätta, handla, mata fiskarna, kolla posten osv. Men sedan var det dags för Pokemon Go.
Vi planerade en liten 3-timmarspromenad till Alviks strand för där finns Poke-stops som är nära varandra. Först ett stopp till Pressbyrån för att handla presentkort Google Play. Vi ska fylla på pengar på Google Play för att kunna köpa saker i Pokemon Go. Men först gick vi till Alvik.

I Alvik köpte vi fler inkubatorer i spelet för att kunna starta upp fler ägg på en gång. De som spelar vet vad vi menar.

Alvik var visserligen en bra hotspot men det var skittråkigt att sitta där och fånga Pokemons. Efter ett tag gav vi upp platsen och fortsatte. Jag tänkte vi kunde hålla oss runt Minneberg men Ulla pratade om Svängbron över Karlbergskanalen och Pampas marina så vi gick över Tranebergsbron, men då pratade Ulla om ”genom Rålis” så vi fortsatte till Stadshuset.

Jag borde förstått vid det här laget att Ulla inte riktigt hade räknat med att det skulle bli så långt. Efter Stadshuset fortsatte vi längs Karlbergskanalen, Pampas marina, Huvudsta gård, Huvudstaleden (Bron) och vidare till grillen. Det var 10 i 10 och de skulle snart stänga men de fixade ett par mål mat till oss och vi pratade Pokemon Go. De var väl insatta.

Nu var det sent på kvällen och det började skymma. Vi har varit ute 19,0 Km 5.46 timmar.
Ulla mår toppen men mina vrister är lite svullna av solsveda och alla promenader. Vi ska ha vilodag imorgon.

Team Fakta