Grotesco

GrotescoIdag har vi tittat på Grotesco på Cirkus i Stockholm. Det var kul, aktuellt och urballat. Oväntat och mycket. Många klassiker var med som ”Ett kilo mjöl”, ”Bögarnas fel”, ”Tingeling” i nya härliga versioner. Trubaduren är med och ger vassa sanningar.

Vi satt längst fram i centrum. Det är en otrolig upplevelse att vara så nära scenen.

Dagen i övrigt började tidigt kl 5.30 då jag skrev upp en massa pass i träningsboken och cyklade till jobbet.
Jobbat med importer av orderuppdateringar till en kund medan jag försökt få grepp om en luddig uppgift till en annan kund medan jag egentligen var bokad på intern utveckligsprocess. Jobbade mina timmar men måste nog skjuta in ett par timmar i helgen så jobbet kan testas av kund kl 10 på måndag.
Cyklade hem igen. Totalt 14Km 44 min idag.

Team Fakta