En skön lördag.

I går var en händelserik dag. Vi började med ett besök i zooaffären i Bromma. Där inhandlades sex stycken Damselfiskar. Dom är intensivt blå på kroppen och citrongula på stjärtfenan. Dessutom blir dom lagom stora för vårt akvarie. Det vore inte kul att se stora fiskar ligga som sardiner på ett för litet utrymme. Även fem turbosniglar fick komma med. Dom gör inget väsen av sig men är ena hejare på att äta alger.

Sedan var det hög tid att byta om till teatermunderingen. Vi var på Göta Lejon och såg Priscilla. Vilka dräkter, jag såg någonstans att det skulle vara 280 stycken. Jag tror det stämmer. Den ena mer fantastisk än den andra. Jag kan bara gissa vad det måste kosta att göra alla dessa klänningar med fjädrar och glitter. Björn Kjellman som en dragdrottning med passerat bästföredatum var suverän. Klart sevärt tycker jag.

Dagen avslutades med Miss Fischer´s Murder Mysteries. Lite töntigt men charmigt.

Team Fakta