Långpass

Jag hade tre saker att göra denna helg: Måla huset, se Eurovsion, springa långpass.
Vädret är snålblåst och duggregn men med en redig jacka gav jag mig iväg från Bromma till Alvik, Västerbron. Såg en av TSM grupperna. Rundade hela söder och kom till Slussen.
Vid Strandvägen tittade folk på något ute i vattnet och fotograferade men jag såg inget. Stannade och tittade på vaktparaden som var ute och rastade vakterna som annars står helt stilla vid slottet.
Fortsatte längs vattnet och vid Kjällhagens världshus fick jag se vad alla tittat på, en fullstor buss – kanske dubbeldeckare som åker som en båt i vattnet. Den körde upp på land vid Kjällhagen.
När jag mumsat på en kexchoklad mötte jag en av TSM grupperna som sprang två och två i ett rakt led. Och mötte några löpare som blivit akterseglade av gruppen.
Vid bron över kanalen tog jag vänster mot Kaknästornet, rundade det och kom till Valhallavägen. Mötte en till TSM-grupp.
Sprang in bakom Stadion och mötte Kjells TSM-grupp. Nu har jag gjort 26 Km. Rundade Brunnsviken, sprang mot Ursvik, längs Lötsjön, rundande Bromma flygfält och hem till Brommaplan.
Det blev 43,3 Km 5.03 tim.

Team Fakta