En ny upplevelse.

I dag har jag gjort någonting i löpväg jag aldrig har gjort förut. Det finns på gymmet en stor löparbana som nästan alltid står tom. Så förra gången vi var där kollade Peter på den och kom fram till att det är lite speciell. Det är en bana som ändrar farten vartefter som du springer. Springer man långt fram så ökar farten och springer man längre bak så saktar den av. Jag beslöt att testa den i dag. Det var jobbigare att springa på den, det går ju inte att slappna av. Då kommer man automatiskt att sakta ner. Kalibreringen ger jag inte heller särskilt mycket för. När vi går ute har jag inga som helst problem att gå i sex kilometer i timmen. Här fick jag börja springa efter fyra km. Slet ganska bra och kom sex kilometer på en timme, det tror jag inte på. Visserligen är jag mer sköldpadda än hare men inte snigel. Men det var kul, så det var inte sista gången jag kör på den.

Peter sprang 10 Km löpband på 51.53 min. (8Km i 11Km/tim, 2Km i 15Km/tim)
Tänjde ut musklerna. Rodmaskin 30 minuter 6540 meter. Målet var 10 Km men det får bli nästa gång.
Avslutade med träning för överkroppen med lätta fria vikter och många upprepningar tills musklerna blev trötta.

Team Fakta