Go live

Löpning till jobbet. Det är ganska raka spåret från Brommaplan till Norr Mälarstrand. 7,5 K 48.48 min. Ska modifiera vägen till nästa gång för att undvika vägarbeten. Sprang i tofflor, men inte i Crocs original. De här kopiorna är mjuka och väldigt tunna. Fötterna har tappat sin härdning och jag måste härda upp fötterna och benen igen med löpning. Ska hämta mina Crocs till Kollo. De har tjockare sulor.

Idag sjösatte jag den nya databasen och all ny kod vi har skrivit senaste halvåret. Med ett så stort projekt är det skönt att det gick smidigt. Jag fick korrigera småsaker. Imorgon har vi tid avsatt ifall det dyker upp mer saker.

På eftermiddagen lånade jag företagets tjänstefordon och rullade hem. Det är en avskalad oväxlad cykel med packkorg på styret. Med sina smala däck och enkla körteknik är den en fröjd att cykla på. Växlar ger komfort och bra acceleration, men oväxlat ger med cykelupplevelse.

Jag är hemma först och bär ut marsvinen i trädgården. De låter sig plockas upp. Svea sätter sig till och med på hustaket så jag lättare ska kunna lyfta upp henne. Steker sedan kyckling och kokar matvete tills Ulla kommer hem på cykel. Hon har handlat så mycket mat att hon knappt kunde cykla med två fullpackade korgar.

Idag är det semifinal nr 1 i Eurovision. Rysslands framträdande är häftigt. Tidigare år lyssnade jag på låtarna på nätet och hittade mina favoriter utan att se showerna.

Fick PM om resan till Knast Marathon utanför Frankfurt. Häftigt att 34 svenskar ska springa i ett tyskt fängelse. De som varit med tidigare säger att det är en häftig upplevelse.

Team Fakta