Söndagspyssel.

I dag var Peter grym, jobbig och inte alls mottaglig för mina argument. Förs skulle vi köra motionscykel och sedan styrketräning. Visst så långt var allt väl, men sedan skulle vi köra backe! Jag försökte med att det snöar ute, fick jag något gehör för det, nej inte det minsta. Då försökte jag med att jag inte ville, tror ni det gick? Inte alls, han bara ignorerade mitt – Neeeej jag vill inte. Så då blev det till att gå/lunka upp och ner i backen medan Peter kilade som en iller.

Nu behövde våra smådamer få rent i sin bur men alspånet räckte inte så det var bara att åka till Bromma Zoo och köpa en säck. Även växterna i akvariet såg bedrövligt slokiga ut så det blev några nya. Vi passade på att äta lunch ute, en smarrig hamburgare.

Vi har ätit våfflor för första gången här hemma, jag har aldrig gräddat våfflor fast vi har ett våffeljärn. Det har inte blivit av och järnet har hamnat längst in i skåpet, men det kommer det att bli ändring på. Då jag har ätit våfflor har det varit på julmarknaden på Skansen eller så.

Team Fakta