Förkyld

Förra veckan blev det långa dagar. Lade i en extra växel på jobbet för att få ett avslut på den integration jag jobbat på. Det lyckades, men jag fick offra löpningen, jobba 8 timmar övertid och åka host- och nysexpressen till och från jobbet. Orkade egentligen inte springa, och kunde då även jobba på T-banan och fortsätta jobba hemma.

Igår vaknade jag skrovlig i halsen och trött i kroppen. Nu när integrationen fungerar kunde jag slappna av lite på jobbet och fixa andra saker i sprinten som legat på väntlistan. Det var enkla grejer i jämförelse med integrationen.

Den personliga utdelningen är att jag nu blivit förkyld. Bråda tider att bli frisk till helgens Tallin marathon. Dessutom försöka undvika att Ulla blir förkyld så hon kan starta.

Det är som det är. Ska fokusera på mat, sömn och vila idag och hoppas på att snabbt bli frisk igen. Ska skicka ett epost till mitt team och försöka hitta den där Bafucinburken.

Team Fakta