Veckan som varit

Jag har tränat varje dag med de övningar jag fick av naprapaten, vristen har blivit sämre och sämre. I fredags fick det vara nog, jag haltade till jobbet, skippade alla övningar och satt i stolen och jobbade hela dagen. Nu sköter jag rehab på mitt sätt, dvs vila. Ja helvila blir det ju inte eftersom jag måste förflytta mig. När jag helvilar blir det ändå 5-6 Km på en dag, av praktiska skäl. Idag blev det 10 Km på en dag.

Idag mår vristen bättre. Den är hälften så illa som igår och jag kan gå normalt. Ska ge den några veckors vila och träna annat istället. Imorgon är det väldigt kallt. Ulla avstår att springa när det är så kallt. Ventolinet hjälper bra men lungorna blir retade av kylan.

Det har varit 50% programmering och 50% kommunikation den gångna veckan. Förhoppningsvis bara tillfälligt tills projektet är helt i hamn. Det blir kluvet att hatta emellan, därför gör jag den bästa programmeringen kl 6.30-10.30, därefter är det mest epostande och statusmöten resten av varje dag.

Idag har vi varit nyttiga och återtagit hemmet från allt julstök. Vi har varit ute och sökt efter DVD-boxen ”Big Bang Theory säsong 1-8” men den måste beställas från nätet. Vi har även besökt flera loppisar, men ingen hade några bra fönsterlampor.

På eftermiddagen såg vi filmen ”En man som heter Ove”. Den är bra. Den är jättebra. Är man i samma del av livet som Ove så kommer filmen väldigt nära. Man får skratta, man får gråta, och den där jobbiga mannen vill man till slut ge en kram. Se den.

Team Fakta