Jobbat idag

Det har varit en lång vecka ute hos kund. Jag har fått en bacill i halsen och skippat löpträning. Det har varit omöjligt att löp-pendla till kund.
Idag lördag har vi jobbat på jobbet med att beta av de kundtjänstärenden som finns. Jag hann nästan slutföra det ärende jag jobbar på.

På eftermiddagen firade vi pappa som fyller år. Jag fixade med hans och syrrans datorer som har kraschat. Jag tar en kopia av datat och installerar Ubuntu, det är effektivare än att tjafsa med Windowslicenser och aktiveringstjänster. Det byggs upp ett primalskrik och ett magknip de få gånger jag är i kontakt med Windows.

Jag är så infernaliskt trött. Tog en kopp kaffe igår och har inte sovit sedan dess. Det brukar vara allt från dålig sömn till ingen sömn alls när jag testar kaffe. Hoppas jag kan sova i natt annars får jag panik imorgon. Just nu tänker jag inte delta i TSM löpträningen imorgon. Behöver sova ikapp och förbi.

Fick erbjudande från Putte och Therese att de hjälper till på Årets första långpass. Det tackar jag för. Blir så glad. Dags att försöka sova, hoppas jag får lust att träna imorgon.

Team Fakta