Rehab.

Peter har problem med sin vrist, den gör ont och är svår att stödja på. Han är rädd att vricka den så det ska bli värre. Han vilade över jul och nyår men den blir inte riktigt bra ändå. Så i dag var han till Access Rehab för att få hjälp, han har hört från flera personer att dom ska vara bra. Det var ett ligament som är uttöjt, som tur var var det ingen skada på senor eller på musklerna. Nu ska han rehabträna tio minuter varje dag och springa varannan dag och öka tiden vartefter. Men det blir inget Karlstad om två veckor, det vart rött ljus för det. Han tar det med ro och ska vara coach till oss andra.

Jag ska inte göra som jag gjorde i Örebro, den här gången ska jag använda huvudet och inte bara benen Jag sprang alldeles åt pipan för fort första halvan och fick böta rejält för det på slutet. I dag fick det bli motionscykeln för jag är trött i benen efter TSM-träningen i går och snömodd halkandet.

Team Fakta