Höst.

Nu när det börjar bli höst och mörkt är det dax att flytta hem från kollo. Det känns lite tråkigt, vi trivs ju så bra här. Vi trivs hemma också givetvis, men det är inte på samma sätt. Vi har det bästa av två världar. Vi slipper skotta snö på vintern och ändå ha blommor och trädgården på sommaren.

 

Även träningen går in i en ny fas för mig när hösten kommer. Jag kan inte springa ute när det är kallt, astman gillar inte kall luft. Då låter jag som en ostämd säckpipa. Så i dag var vi och tog ett gymkort i Mörby. Det är på väg hem och det gör det lättare att hinna in och köra ett pass på vardagskvällarna. Jag ska försöka öka lite på tempoträningen, även om jag är lite lat och undviker gärna det om jag kan. Lunka i ett mystempo är min smak. Få se om det ger utdelning till i vår.

Det blir inget Växjö marathon för oss i år. Vi måste spara på semesterdagarna, dessutom är det inte gratis med hotell och resa. Vi får träna inför Växjö i december i stället.

Team Fakta