En jobbvecka

Jag har kommit av mig i träningen. Det är tre orsaker; efterdyningar från förkylningen, fokuserat på att jobba och lära mig nytt, ibland varit ute hela dagar hos kund. Lite svårt att pendelspringa men allt går att lösa om man har fokus.
Jag har i alla fall cyklat lite lojt i 30 minuter den här veckan.
Har sovit som en sten om nätterna.

Ulla har sprungit intervaller och fartlek. Hon springer tuffa backar och har fått en nytändning i träningen. Det är underbart att se.

Det går väldigt bra på båda våra jobb. När Ulla började nya jobbet låg permgörningen efter 5 veckor, nu två månader senare är produktionen ikapp nu när det är två fungerande skift.
Jag har fått uppskattning för mina insatser med den nya betalmetoden i Magento. Det är oerhört kul att nya bygga saker som sedan ska användas av många människor. Mitt jobbyte har gett mig en nytändning och Ulla får säga åt mig att sluta arbeta och spela lite istället.

Team Fakta