Nummerlappsutdelning

Barbro har anslutit till gruppen. Det är regn i luften och vi vandrar allihopa till den stora Warszawa nationalarenan för att hämta nummerlapparna.

Warszawa marathon är ett stort lopp och det anordnas för 37e gången. På mässan finns allt som brukar finnas på stora löparmässor. De stora märkena är där, Garmin visar klockor, det finns mängder med kläder och utrustning till försäljning.

En sak jag kommer att minnas är själva arenan där vi kan gå ut på läktarna och se den lilla stad som byggts upp på innerplanen för att ta emot löparna. Ulla och jag skulle först inte hämta ut nummerlapparna, men eftersom de kan användas på bussen och inget behöver lämnas åter så hämtade vi ut dem i alla fall.

Ute är det hela tiden regnflek i luften. Janne guidar oss till en restaurang som heter Red Hog där vi äter lunch. Restaurangen är populär och det finns bilder på en del besökare, bland annat Bruce Willis.

Det blir en lång vandring idag. Ulla och jag klarar att vandra men att komma upp i puls och jogga känns helt uteslutet. Vi smider andra planer för morgondagen medan de andra springer maran.

Team Fakta