Höstkänning.

Nu känns det att hösten har börjat göra sig gällande. Det är en ny lukt i luften, det luktar höst, jag vet inte vad det är som gör just den lukten, men det är ofelbart att den kommer så här års.

Det kommer att bli en spännande, rolig och jobbig höst för oss båda. Både Peter och jag ska ju byta jobb. Det innebär en stor omställning, nya saker att lära och att komma in i och på en ny arbetsplats. När nya rutiner ska gälla tar det tid att få ordning på saker och ting, men det ska bli kul och förhoppningsvis bli till det bättre.

Dessutom ska vi för första gången träna med TSM. Ingen av oss är vana vid att träna i grupp så bara det blir en ny erfarenhet. Det har gått slentrian i träningen så nu hoppas jag på att få en nytändning och lite bra idéer att jobba vidare med. Jag har börjat med att springa i Ursvik på söndagarna. Den nya banan på 7 km är lagom mycket terräng för mig. Visserligen är det mesta grusväg men det är i alla fall inte asfalt.

I oktober kommer vi att få flytta hem från kollo, det känns inte kul alls. Men när vattnet stängs av blir det för bökigt att bo kvar. Vi försöker ändå vara kvar så länge som möjligt för att vintern inte ska kännas lika lång.

Team Fakta