Jogg och tänj

Jogg till jobbet. Ingen fart i benen. Stannade efter 9 km 53.02 min vid Tanto utegym och tänjde benen.
Jag vet sedan tidigare att baksida lår hämmar löpningen rejält om de är strama. Jag höll på med olika tänjövningar i 40 minuter tills jag uppnått rörlighetsmålet. Jag ska nog stanna där regelbundet och inte bara springa förbi. Avslutade med 1.1 Km 7.30 min.

Jobbat med SSL certifikat, Adyen betalningar, gjort livesättningar för två olika kunder, svarat på en massa kommunikation, men kunde till slut snika till mig 1 timma programmering i slutet av dagen.

Det blev löpning hem 9,7 Km 53.15 min. Nu var benen gladare men det var ändå inget större tempo. Fick känning av löparknä. Kanske ska sluta springa i dessa gamla skor. Ville träna lite i vanliga skor inför Linde 6h ifall det inte går bra med Foppatofflor på den banan.

Matronan Matilda (marsvinens ledare) var extra tjurig på kvällen. Hon läxade upp alla och extra mycket på Eva, det marsvin som har lägst rang. Vi fick se till att Matilda höll sig ett av husen så de andra kunde få lugn och ro. Vi funderar även på att ge Eva en egen låda. Vi hade ett marsvin för många år sedan, Ida, som diggade livet men inte gick ihop med andra marsvin. Hon ville ha sin låda och sitt hus. Tillsammans med andra marsvin blev det bara olyckliga skrik och tandagnissel.

Du kanske noterade att jag skrev på engelska igår. Vi har en intern sida på jobbet, i en kategori kan man skriva vad som helst och då skrev jag den texten. Det är engelska som gäller på jobbet så alla kan kommunicera med varandra.

Team Fakta