Lite av varje.

I dag hade vi sovmorgon, klockan ringde 7.00 för i går tittade vi på sommarens serie nr 1, Morden i Midsomer. Det är en småtrevlig serie, visserligen är det ett eller annat mord men aldrig överdrivet våld. Polisen stuffar runt och ställer sina frågor på ett mycket jovialiskt sätt bland allsköns bohemiska personer.

I dag försökte jag tvätta väggarna i köket här på kollo, det gick inte alls. Trasan satt fast på väggen som är lite skrovlig. Så jag gav upp, åkte och köpte färg och målade om över spisen och diskbänken. När jag ändå var i gång målade jag sidan av diskmaskinen också i samma färg som väggen. Den blev lite piffigare än den tråkvita färg som den var gjord i.

Peter kände sig lite seg i benen i morse och behövde ha ett löparpass. Han sprang till jobbet 10 km på tiden 52.34. Det flöt på bra i börja 4.30 per km men sedan slog han av lite på takten och lunkade i behagligt tempo resten av vägen.

Team Fakta