Måndag.

I dag var det första arbetsdagen för Peter efter semestern, jag har en vecka kvar. Det blev lite tokigt med framförhållningen av semester för oss i år på grund av att mitt jobb flyttar. Min maskin ska plockas ner och köras till nya stället och då ville chefen att jag skulle ta semester under dom veckorna. Det var inga problem för mig men det vart lite kort varsel för Peter som då bara kunde få två veckor. Så i morse ringde klockan och det var en vanlig måndag.

Jag har gjort en hel del nytta här hemma. Haft den dejt med tvättmaskinen och med gräsklipparen. Det var helt nödvändigt och bäst att passa på när det inte regnade på hela dagen. I lördags köpte jag en ny ros för att ersätta den som vintern hade tagit. Den kom i jorden och står så fint med massor med knoppar, hoppas att den ska trivas. Där emellan har jag suttit och läst, en deckare av Ann Rosman. Det är riktig avkoppling att få sitta med en bra bok tiden flyger iväg. Vi har tittat på serien En klassiker på TV, i dag var det Vasaloppet som skulle köras. Det vart lite snopet när det inte blev något slut på det hela, jag antar att det blir en del till nästa vecka.

Team Fakta