Granen står så grön…..

20131208-Buster 20131208-granenNu är det jul igen. I alla fall hos oss. Vi var och köpte en gran i dag, en kungsgran. Det var meningen att det skulle bli en av den mindre storleken, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag måste medge att det var mitt fel, men den var så tät och grovgrenad. Så nu står den klädd och grann i sovrummet. Kungsgranen har en stor fördel när det gäller barren. Dom är grövre och inte lika vassa som den vanliga granens barr. En klar fördel när dom förr eller senare hamnar på golvet och därmed i mina strumpor.

Vi har även haft ett litet julbord för syrran. Hon missade ju gårdagens julbord så det fick bli ett alternativt här hemma i stället. Det gick bra det med, saffransostkakan var en höjdare till efterrätt, med sylt och grädde som kronan på verket.

Buster övade på att vara jultomte. Med en förvånad min tittade han på oss med luvan på sned. Det såg ut som om han trodde vi fått fnatt. Inte en helt ogrundad tanke.

Team Fakta