Farväl kära Monark.

P1040840I dag har en epok gått i graven. För 28 år sedan köpte jag en Monark motionscykel. Första passen blev 2 km och jag höll på att avlida av trötthet. Tur att sängen stod så nära att det bara var att rasa ner i den och vila. Efter ett tag lyckades jag trampa 5 km, jag var hög av lycka. Släng dig i väggen Bert Johansson! vad var ett OS-guld mot min prestation.

Sedan blev det många timmar av sadelnötande. Hela vintern var det bara cyklandet som höll min löparork uppe. Men med tiden fick jag löpbandet och det blev mindre cykel och mer springande. Så nu fick den trogna stålhästen gå till vila på återvinningen här i Bromma. Det nöp lite i hjärtat men den var trött och sliten och behövde få en välbehövlig vila.

P1040843

151140 kilometer. ( 3,77 varv runt jorden ).

Team Fakta