Löp från Kungsängen

20150617-KungsängenAnnica, Ulla och jag åkte från Spånga station till Kungsängen med pendeltåget. Annica sprang ett fint spår förra sommaren som vi nu ska springa tillsammans.

Från Kungsängen station följer vi Enköpingsvägen fram till McDonalds där det blir en bit mat och dricka.
Det är långa uppförs- och nedförsbackar. Det är varmt idag, jag har sovit dåligt och får kämpa med promenad och jogg för att kunna hålla jämna steg med Annica och Ulla.

Enköpingsvägen går nu parallellt med E18, och efter drygt 9 Km svänger vi in till vänster under E18 på Tånglötsvägen. Vi springer in till Rocksta gård och förbi den så vi rundar sjön. Vi är nu på Västra Järvafältet.

Därefter kommer vi till Väsby gård, och strax efter kommer Bögs gård och Helenas cafe. Här tar vi paus, fikar och äter kaka. På Bögs gård fick vi även chans att se bonden samla upp i stora väderskyddadade rundbalar. När vi vill vara riktigt okunniga Stockholmare kallar vi de vita stora hörullarna för Koägg.

Jag har fortsatta problem med tempot. Ulla och Annica joggar lätt vidare och vi kommer till Akalla. Därefter till Kista och sedan över till Rinkeby där vi är i mål. Vi möter Ove och går gemensamt till Spånga där det finns sushi. Det var ett kul äventyr. Jag sov ett par timmar när vi kom hem.

Team Fakta