Arbetsveckan över

Det var en kort vecka måndag till onsdag. Nu väntar fem dagar ledigt för mig och fyra dagar för Ulla.
I måndags gick jag till jobbet 9,6 Km 1.26.52 tim. Är ombytt när jag går, det blir svettigt att gå i 9.00 min/Km, 6,6 Km/tim.
I tisdags behövde jag studera på morgonen, design patterns igen, det finns många sådana. Har problem med Flyweight pattern.
Igår blev det T-banan igen. Är lite sliten i benen. Det tar hårt att promenera.

Igår laddade jag min jobbtelefon därför att en kund ville att jag skulle ringa. Telefonen är en iPhone 4s som jag haft sedan de lanserades för fyra år sedan.
Det är 6e gången jag ringer på den genom åren, den brukar ligga på jobbet utan ström. Jag använder telefonen vid enstaka tillfällen för att surfa till någon webbplats som vi utvecklar.
Gissa om jag blev förvånad att den ringer, och i andra änden är det en rekryterare som söker en backendutvecklare.
Arbetsmarknaden för utvecklare i Stockholm är glödhet. Det går att öka sin lön rejält varje gång man byter jobb.
Kul att vara efterfrågad men jag är långt ifrån färdig där jag är. Jag stormtrivs på jobbet.

Ullas jobb håller på att flytta till Veddesta nära Barkarby. Det blir mer och mer tomt i lokalen där Ulla jobbar. Små maskiner flyttas ut för att få rum att flytta de stora maskinerna.
Ullas maskin är den största. På nya stället ska den bli utbyggd och ännu större. Maskinen är 2 meter hög och utbyggd kommer den att täcka en yta av 11 * 33 meter.

Vi har våra Garmin Vivofit på oss hela tiden för att räkna steg och se aktivitet. Jag är långt efter Ulla, hon har ett aktivt jobb medan jag står och programmerar.
Det jag ser är att min allmänna aktivitetsnivå är usel och att jag sover något för lite med 6.0 – 7.30 timmar/natt.

Igår fixade Ulla en lyxmiddag, plockmiddag med fisk och bakad potatis.

Vi har massor av kul vi kan göra idag. Byta däck på bilen, göra fint hemma, förbereda för löpbandet på pergolan, rensa upp ute på tomten där vi ska bygga den enorma marsvinsburen, tvätta träningskläder, gå på långpromenad, utforska vägarna till Veddesta, ta en buss ut på Ekerö och gå tillbaka.
Sedan har jag en hemlig dröm att dammsuga och städa bilen också men det säger jag inte till Ulla för då suckar hon bara.
Men jag får vänta en timma med allt detta tills Ulla vaknar.

Team Fakta