Söndag och sol.

 

wpid-IMG_20130225_183612.jpgI morse när vi vaknade sken solen och termometern visade – 4 grader. För kallt för att springa men inte för att gå. På schemat stod det 21 Km i dag. Vi beslöt att gå runt Edsviken, det skulle bli någonting i den vägen. I Mörby köpte vi dricka och fortsatte sedan mot värstingbacken vid Järva Krog. En liten undran, när man har hund ska man ta upp efter den så folk slipper kliva i hundskiten, det är självklart. Men när man har häst är det tydligen inte lika självklart. Stallet som ligger ovanför backen rastar sina hästar på gångbana och trottoarerna. Det ligger stora högar av hästskit både titt o tätt, det är inte roligare att få skorna nerkletade bara för att det är från en häst. När vi närmade oss Kista beslöt vi att det var matdax, en hamburgare var vad vi behövde. Den smakade härligt, skönt att sitta en en stund. Vidare till Sollentuna Centrum, förbi Edsbacka Krog och sjövägen hem. Hela rundan blev 25,3Km och tog 4 timmar och 35 minuter. Ett perfekt sätt att ta tillvara en solig söndag i februari.

Team Fakta