Tredje förkylningsdagen

Är det verkligen bara tredje sjukdagen? Jag har inte sprungit sedan målgång i Balaton i söndags, vilket känns som ett par veckor sedan. Halsonten utvecklades kraftigt igår. Inatt var det illa, jag undvek att svälja för det gjorde så ont. Fick ta värktablett och döva med ett par bafucin för att lindra det värsta. Och undvika att hosta så jag inte smittar Ulla.

Kollade upp halsont på 1177 i morse. Tipsen är: sov mycket, ät mycket, drick mycket, sluta röka. Jag har tagit mig an alla tipsen på en gång. Avslutade just en tretimmars kombinerad frukost-mellanmål-lunch i köket och avslutade inte med en cigarett som jag normalt inte brukar göra eftersom jag inte röker och nu dessutom har slutat.

Det här är ungefär på den intellektuella nivå jag är på just nu. Ska testa att dra täcket över huvudet och vakna till bättre tider.

Team Fakta