Kattstallet.

Nu är det gjort, äntligen! Har tänkt så ånga gånger men aldrig kommit till skott på riktigt. Köpt kalendern varje jul och lagt en slant i bössan när jag har handlat på zoo. Det har å andra sidan blivit ganska ofta ,med ett eget litet zoo hemma blir man en flitig gäst där.

Vad tusan är det då jag har gjort??? Jo, jag har blivit månadsfadder till kattstallet i Åkeshov.

Efter att ha sett vilken otrolig skillnad dom har gjort för Ove och Annicas små lilltroll är dom värda all hjälp dom kan få. Deras två små livrädda och skygga kattungar har förvandlats till två härliga pälsbollar, så det finns hopp även om dom får en dålig start i livet. Sedan hade dom turen att komma till Ove och Annica vilket inte gjorde saken sämre. Kattstallen är helt ideella och lever på dom slantar dom får in från privatpersoner.Man läser ofta om katter som dumpas både här och där för att svälta eller frysa ihjäl och jag blir lika FÖRBANNAD varje gång. Hur kan man vara så hjärtlös? Det finns andra humana sätt om man inte kan ta hand om dom själv.

Team Fakta