Fortsatt lätt att springa

Det gick lätt att springa imorse. 14,0 Km på 1.12.21 tim. Det var med mindre ansträngning än igår. Jag känner att det finns mer motor och växlar kvar att testa någon dag då jag inte stigit ur sängen och direkt i löparskorna.

På jobbet har jag gjort klart prenumerationstjänsten med återkommande betalningar för Klarna och Adyen. Det var en kul uppgift.
Dosen löpning höll mig lugn till kl 14 då jag skulle kvalitetstesta några funktioner på en smart mobiltelefon. Det höll på att bli ett test hur många Newton telefonen klarar.

Det höll på att bli ett eftermiddagspass också då busskortet var tomt, kontot var tomt, men jag kunde fixa en SMS biljett hem.

Igår frågade en arbetskamrat om jag såg keynoten!! Eh vilken? De visade en helt ny klocka!!
Han är helt inne på Apples produkter och de har tydligen släppt något nytt.
Man kan inte så noga veta vad alla menar. En del är helt inne på Formel 1, andra på fotbol, några på tv-spel osv. Jag förstår inte hur man kan betala många tusenlappar för en ståplats vid en F1-Bana och jag tror inte de förstår varför man åker till Ungern och springer 195 Km runt en sjö. Men det gör inget, vi nickar och lyssnar på varandras entusiasm.

Team Fakta