Mord i blått

Jan Mårtensons senaste bok om den stillsamme antikhandlaren Johan Kristian Homan som löser mordgåtor.
Jan Mårtensons senaste bok om den stillsamme antikhandlaren Johan Kristian Homan som löser mordgåtor.

Både Peter och jag har jobbar över i dag. På så sätt blev det ingen träning för oss. Ja, Peter hade inte kunnat träna i alla fall, hans fot ömmar. Jag tror att det är ovanan vid power walken han har gjort. Det kostar på att skjuta av i snö och modd. Det blir lite annat än att jogga.
Jag fick Jan Mårtenssons senaste bok i julklapp, Mord i blått. Så jag var nöjd med att hinna läsa några sidor. Jag är en notorisk deckarläsare.
Får ta tag i träningen i morgon. Det börjar brännas för Karlstads 6-timmars, bara två och en halv vecka dit. Nåja, den dagen den sorgen, det får bli ett senare problem. Fördelen är att det går inomhus så skulle man inte orka eller vilja så går det ju bra att sätta sig och heja på dom andra.

Team Fakta