Födelsedagskalas

Vi var på XXL och köpte IceBugs Aurora på rea. Det är rejält nedsatt pris nu på vinterlöpning. Jag köpte ett par silikoniläggkonsulor till de gamla löparskorna och ett par vanliga iläggsulor till extraskorna. Båda paren har fått sin bakkappa modifierad, jag har plockat ut plastbiten och sytt ihop alla slitagen. Det blev riktigt bra med de nya sulorna.

Vi har beslutat att lägga ned ett av de stora akvarierna. Det är för mycket jobb och för lite fritid för att det ska gå att sköta ordentligt. Det blir mycket arbete eftersom akvariet står för nära fönstret och algerna gillar det. När akvariet stod på gamla platsen längre från fönstret var det betydligt enklare att hålla rent. Vi kommer att ha kvar ett 400 liters och ett litet 130 liters.
Det vi lägger ned är ett Juvel Rio 400 liters med underskåp i bok som vi ska lägga ut till försäljning när det är tömt och städat.

Vi hade träningsfritt idag. Mitt knä är så pass bra att jag ser fram emot nästa löppass snart. Ulla fick ingen träningsvärk efter gårdagens pass och planerar ett nytt pass.

Vi var hela klanen på restaurang Kohphangan på Skånegatan 57 (Södra Stockholm) för att fira Thereses födelsedag. Det är en mycket speciell restaurang med intressant inredning, belysning och ljudkuliss. Det är en kul upplevelse och bra mat. Det är kul att träffas och prata.

Förra månaden blev det besöksrekord här på hemsidan. 7315 besökare. Tack att du tittar in här. Det inspirerar att träna vidare.

Team Fakta