Måndag

Ulla sprang efter jobbet idag. Det blev 1 timma på gymmets löpband. Det var inte lika segt som i går.
Jag har haft vilodag och fyllt förråden på jobbet med ombyteskläder för kommande löparpass.

Vi har varit flitiga myror på våra jobb båda två. Jag har haft många timmar i möte idag men förutom det har jag jobbat på. Eller ja förutom administrationstiden då, men förutom det har jag jobbat på. Det var flera dagar sedan jag programmerade på jobbet. Det är mest debugging, ändringar i databaser, estimat, möten, administration, kommunikation.
Ulla har inga sådana saker, hon producerar böcker – punkt.

Nu på kvällen har vi lagat lax i ugnen och potatis. Det är bra träningsbränsle.
Jag har programmerat hemma. Det är skönt att hålla hantverket igång så jag inte glömmer bort det om jag skulle behöva på jobbet.

Aroniakolan är slut. Det gick åt snabbt. Ulla undrade om hon skulle göra mer men jag vågar helt enkelt inte ha en massa god kola hemma.

Team Fakta