Jobbat hemma

Har jobbat hemma idag. Det är skönt att slippa resa med T-banan. Den lilla ensamma kopparslagaren jag haft ett tag i huvudet satte in stråkarna på eftermiddagen när jag fick tag i ett frontendjobb som jag egentligen inte ska syssla med. Men i brist på annat fick jag ta det. Spänningshuvudvärk botas bäst med motion. Vi promenerade 9,3 Km 1.51.48 timmar. Och det hjälper faktiskt.

Ulla har forsatt idag att fixa praktiska saker. Hon håller koll på räntor, kurser, avtal och mycket annat för att vi ska ha det bästa hela tiden. Och jag är glad att hon kräver att jag är insatt också. Men en sak kan bara jag göra just nu, och det är att ta ut gratängformen ur ugnen. Ullas opererade finger tål inte det.

Och så har har vi tittat på filmen om Monica Zetterlund. Den är jättebra. Vi har tidigare sett filmen om Cornerlis. Den var också bra.

Team Fakta