God fortsättning.

Vilken skön dag det har varit i dag. Först en juldagslunch med hela familjen. Sedan spelade Peter och jag Monopoly. Visserligen förlorade jag båda omgångarna men en då. Jag har spjärnat emot att spela just Monopoly in i det längsta. Mycket har jag men inte tålamod att sitta i det oändliga och spela ett spel som aldrig vill ta slut. Men nu hade Peter tjatat så länge om att han ville att vi skulle spela så jag köpte ett spel i julklapp. Till min lycka finns det nya regler som gör att det går fortare att förlora. En tredje tärning.

Jag fick en ny löparklocka, en TomTom, den som har pulskännaren i armbandet. Det ska bli skönt att slippa det eländiga bandet om bröstkorgen. Sist jag använde det såg jag ut som om jag hade fått bältros, en stor röd ring runt hela mig som sved värre en f-n själv. Så nu gäller det bara att lära sig att använda den på bästa sätt. Rapporter om hur det utvecklar sig kommer fortlöpande, kommer nog att bli ett och annat muttrande om klockor i allmänhet och den här i synnerhet. För det är ju inte jag som gör fel utan klockan som är omöjlig. Nu ska jag läsa ett par kapitel i boken jag fick, Mårtenssons senaste, få se om katten Kleo kan hjälpa till och lösa vem mördaren är.

Team Fakta