Eftertankens kranka blekhet….

Ok, jag vet att det inte går att springa bort migrän, det har jag försökt förr med samma urdåliga resultat som i går. Men ibland är viljan större än förståndet och det kändes ju nästan bättre på eftermiddagen så varför inte testa. I dag var det vilodag så jag passade på att göra lite nytta här hemma. Städhjälpen ”ingen” är inte särskilt effektiv så det är lika bra att göra det själv.

Jag har tittat lite på Salkai´s träningspass inför Stockholm marathon. Om det går skulle det vara kul att försöka följa ett schema, men risken är att det blir övertid på jobbet och jag halkar efter. Men det går ju att följa den så gott det går, ha den som en morot.

Peter springer på mornarna från mitt jobb, mina arbetskamrater ruskar på huvudet och undrar hur han är funtad som orkar. Många har nog viljan men inte pannbenet som krävs. I dag blev det 14 km på 1,17,17. Började strax under 6 min per kilometer och kunde öka farten under hela passet och slutade lite över 5 min per kilometer. Det bådar gott inför Balaton.

Team Fakta