Ett bra pass

Idag gick det bättre med löpningen. 14Km på 1.23.41 tim.
Jag hade magknip, kramp i axeln och 50 stenar i ena skon – men det var ingenting mot gårdagen.
Passet blev så där härligt som jag hoppades. Jag har inga minnen av långa sträckor, var helt uppslukad med det jag tänkte på och jag minns inte vad det var.
Minns ett par sekunder på Norrmälarstrand efter Stadshuset, då jag tänkte att – Det här går ju bra. I nästa stund är jag vid Västerbron på väg mot DN skrapan och får en känsla av att jag behöver ta ett beslut. Missade 180 graderssvängen upp på Västerbron, korrigerade och var plötsligt på jobbet vid Zinken. Väl framme upptäckte jag att ena skon var full med småsten.

Bronto email marketing höll ett frukostmöte i våra lokaler idag för inbjudna gäster. Jag kunde inte äta frukost men snodde en av frukostmackorna och hämtade vatten.
Har jobbat med allt möjligt idag men åter igen ingen programmering. Jag har pardebuggat (Två personer försöker hitta ett fel), debuggat själv, läst på om parprogrammering, testat att andras jobb fungerar enligt specifikationerna. Så ingen programmering i dag heller.

Ulla skulle jobba sent idag men två misstag på jobbet gjorde att Ulla kunde sluta i normal tid.
Vi har ätit sushi idag och Ulla värmer upp med ett gammalt avsnitt av Lyxfällan i väntan på det nya avsnittet som ska sändas klockan 20 idag.
Jag ska hobbyprogrammera lite så jag inte glömmer bort hur man gör. Att läsa om programmering är som att titta på en bild av en semla.

Team Fakta