Fartlek

Sprang samma som igår. Lugn start. Hade mycket packning på ryggen. Under St Eriksbron springer en pigg löpare förbi och jag hakar på. Det är bekvämt tempo strax under 5 min/km. Jag hänger med ända till mitten av Norrmälarstrand där hon viker av. Jag tackar för draghjälpen.

Försöker hålla tempot uppe men vid backen mot Västerbron och över bron går tempot ned betydligt. Väl på långholmen försöker jag inte hålla tempot uppe utan joggar in till jobbet. 13,9 Km 1.26.02 tim.

Har jobbat med prenumerationsservicen idag. Nu går det att lägga en prenumeration i varukorgen och alla inställningar man gjort följer med ända till ordern. Och de syns på alla epostbekräftelser. Äntligen är jag på rätt väg med uppgiften.

Imorgon ska jag presentera mina OKRs på utvecklingssamtalet. Jag stormtrivs med att vara längst ned i näringskedjan och utföra de uppgifter jag blir tilldelad. Tur är väl det för det finns inte på kartan att jag kan säga: ”Nä det där får du ta med någon annan för just nu stämmer det inte med mina OKRs”. Jag kan uppenbarligen för lite om OKRs för det ska tydligen vara bra grejer.

Ulla har inte tränat idag men hon kommer att träna mer inför lördagens 6 timmars. Jag har inga fasta planer än om torsdagens träning. Bestämmer det imorgon.

Team Fakta