Mer löpning

Det blev samma sträcka som igår men lite långsammare. Snön och en dålig nattsömn drog ned men trots det var känslan i löpningen på topp.
13,85 Km 1.30.20 tim.

Ulla jobbade 11 timmar idag. Hon är trött, muskler och muskelfästen värker. Jag fick massera för att lindra det värsta. Hon lyfter flera ton papper varje dag när hon gör böcker.

Jag jobbade med prenumerationsservicen idag med. När man programmerar finns ett uttryck att man hamnar i skogen och tycker sig se kanten av skogen. Men väl där är det bara mer skog. Det gäller att inse detta, gå tillbaka till start och försöka en annan väg. Så fick jag göra idag. Surt men det enda vettiga.

Vi ska börja med OKR på jobbet. Kvartalsmål och mätbara punkter för att uppnå målet. Detta för att kunna fokusera på rätt grejer. Vi fick en genomgång idag. Jag ska sätta upp mina mål imorgon.

Team Fakta