Slapparsöndag.

Ny dag nya tag. Den här dagen har jag startat med ett krig, ett krig mot fiskbajset i akvariet. Det är otroligt vad det kan stoppa upp och plutta till i slangarna. Men nu är det så rent o fint och pumparna har ett jädrans utblås. Jag tror att fiskarna gillar det för dom ställer sig i vattenvirveln och ser ut att dansa.

Nästa steg blir att åka till syrran och babbla lite med henne och pussa på Buster. Han blir så glad när vi kommer att jag är rädd för att hjärtat ska stanna av bara farten. Vi har försökt alla tänkbara sätt att lunga honom med det går inte, han bara måste få skällskrika ett tag och sedan rusa till matskålen.

Även ett nytt besök på gymmet står på agendan. Jag ska passa på att springa nu när jag är ledig men även göra några rörelser som Peter fick lära sig av massören när han var där. Dom ska stärka svanken och det kan jag behöva för den tar stryk på jobbet. Peter ska göra ett nytt försök på löpbandet, hoppas det går bättre än i går.

Även en storhandling ska hinnas med. Det är skönt att ha maten hemma och inte behöva sno med det på kvällarna. Det blir Peter som får stå för matlagningen den här veckan. Men sedan är det fria aktiviteter tills det är sängdax. Eftersom jag ska upp före fem lär det bli tidigt i säng.

Det är skönt med en lugn slapparsöndag.

Team Fakta