Bokat och klart

Joggade till jobbet imorse. Hittade inga bra tofflor så jag tog Pumaskorna. Tog det lugnt men avslutade lite i backarna vid Tanto. Känns kraftfullt.
Det var väldigt inspirerande att se ”Svett och Etikett” på SVT Flow.
10,1 Km 59.17 min.

Har mest jobbat med planering idag men hann med lite programmering på eftermiddagen. Gjort en rutin som tvättar telefonnummer så de blir enhetliga.
Hyresvärden bjöd på glass idag och horder av hyresgäster mumsade glatt efter lunchen.

Sprang hem. Kände att jag ville ta i lite. Det är inte ofta som andan faller på men idag kändes morgonlöpningen så bra att jag ville testa.
Rödlysena hopade sig och jag ville absolut komma under 50 min. Det blev 9,7 Km 48.27 min. Det finns gott om marginal för förbättring.

Nu har vi bokat hotell i Tallin för marathonloppet. Det var sista pusselbiten. Det ska bli riktigt kul att träffa alla arbetskamrater som ska springa. 26 personer från kontoret i Tallin ska springa!! Imponerande.

Vi har även bokat hotell och bussresa till Dalhalla. Vi kommer att ta buss från Falun till Dalhalla och sedan tillbaka till Falun på kvällen. Orterna kring Rättvik var tämligen fullbokade. Hoppas det var rätt beslut. Vi ska även ta med varma kläder, det lär vara kallt när solen går ned.

Helgens träningspass är också spikade. Det blir backe, snabbhetsdistans ( under 2 mil) och långpass. Men det blir förstås träning innan dess. Stockholm ultra närmar sig och man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke.

Team Fakta