Löpvägran.

Jag ville verkligen inte springa i dag. Det finns ingen ursäkt, vädret är bra, jag är inte skadad men trött och hängig. Det blev en sovmorgon i stället, kändes mer lockande.

Var och hälsade på Ingalill i går eftermiddag. Hon ser pigg ut och har fått bra färg i ansiktet och hade suttit i fåtöljen i flera timmar och läst. Nu väntar hon otåligt på att få börja rehabba, tålamod är inte hennes största dygd. Det är nu eller meddetsamma som gäller. Ska dit en stund senare i dag.

Peter busar med Buster, dom ligger på golvet och slåss om bollen, vem har roligast?

Efter sex år är nu Peter klar med första versionen av InfoHub Server Core. Trägen vinner sägs det och det stämmer i det här fallet. Han visar mig men jag tycker det ser ut som organiserade flugpluttar på ett papper. Nu ska han ta nya tag med InfoHub Storage, ett evighetsprojekt det här med InfoHub, men han gillar att hålla på så det är toppenbra att han gör det.

Team Fakta